O nama

Saznajte kao je nastalo naše društvo; gdje se nalazimo, sa kojim članstvom raspolažemo...!

Ustroj

Vodstvu našeg društva!, Upravni odbor, Zapovjedništvo, Zastupnici u VZG, Statut društva

Operativa

naša operativna postrojba

Natjecanja

Sve vezano uz natjecanja, te naša natjecateljska ododjeljenja

Preventiva

Preventivne djelatnosti koje vršimo, Hidrantska mreža, Oprema sa kojom raspolažemo... .

Savjeti

Saznajte kako spriječiti nastanak požara, ako već dođe do njega kako na ispravan način reagirati.

Pristupnica

Pristupnica za online učlanjenje u DVD Strmec!

Kalendar

Svi planirani događaji društva na jednome mjestu!

Skupština VZG -a

U protupožarnom centru u Novom Marofa u srijedu održana je redovna izvještajna skupština VZG Novi Marof, te je prije same skupštine upriličena primopredaja vatrogasnog vozila Ford Ranger Vatrogasnoj zajednici grada Novog Marofa koji je predan u službu DVDu Novi Marof.

 Sredstva za primopredaju je osigurala Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, a zbog iznimnog doprinosa vatrogastvu počasnim je članom imenovan gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač. Osim primopredaje vozila, održana je i godišnja skupština Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa na kojoj je podnijeto izvješće o radu u protekloj godini i mandatnom razdoblju 2017.-2021. te izabrano novo rukovodstvo za mandat od pet godina. Grad Novi Marof godišnje u vatrogastvo ulaže više od 900 tisuća kuna. Tako je za predsjednika VZG Novi Marof jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Nedeljko Vukalović, a za njegvog zamjenika Vjekoslav Žugec. Novi predsjednik nadzornog odbora VZG Novi Marof je naš član i zamjenik zapovjednika Zvonimir Pisačić

Na ukazanoj časti vatrogascima je zahvalio gradonačelnik Jenkač koji je rado prihvatio novu titulu i pritom naglasio koliko je važna poveznica između Vatrogasne zajednice i lokalne samouprave. - Ove godine napravili smo veliki iskorak i nabavili smo preko 1,5 milijun kuna vrijedno vozilo koje smo dali našim vatrogascima na upotrebu i ono je dio operativnih snaga. Važno je da su vatrogasci dobili svoje mjesto pod suncem. Dobili su i svog državnog tajnika i svoje zapovjedništvo i da se konačno mogu kao jedan operativni dio civilne zaštite i dalje razvijati i da imaju onu hijerarhiju, a to se pokazalo upravo u ovim problematičnim situacijama poput potresa i poplava koliko je vrijednost operativnih snaga koje mogu odraditi i najteže zadaće – rekao je Jenkač.

Na kraju skupštine podjelene su statue vatrogasca i prigodni pokloni najvatorgascima iz svih DVDa naše vatrogasne zajednice za 2019. i 2020. godinu, tako za 2019. godinu titulu najvatrogasca našeg DVDa nosi Đuro Stepan a za 2020. Nino Benjak.

vzg2021 01vzg2021 02vzg2021 04vzg2021 05vzg2021 06vzg2021 07

Nemate dopuštenje za komentiranje članka!

uvi

Web aplikacija za vođenje vatrogasnih intervencija!

vatronet

Središnja baza podataka Hrvatske vatrogasne zajednice, služi za prikupljanje podataka o čnastvu, opremi i vozilima, podnošenje zahtjeva za odlikovanja, ...

vatronet

Službene internet stranice HRVATSKE VATROGASNE ZAJEDNICE

vatronet

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

vzgnm

Službene internet stranice VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA NOVI MAROF

uvi

Servis za organizaciju rada!

onedrive

OneDrive oblak DVD-a Strmec

outlook
Outlook pošta DVD-a Strmec
Twitter
Twitter DVD-a Strmec
facebook
Facebook DVD-a Strmec
zello dvdstrmec

Kanal za komunikaciju operativnih članova putem mobilne aplikacije na pametnim telefonima po principu klasične radio veze.

Prijava

Kontakt

Strmec Remetinečki 76
42220 Novi Marof

Tel: +385(0)91/8892-333
E-mail: dvd-strmec@outlook.com

OIB:22526590271